Apple-style

Per qüestions de feina ens hem vists “obligats” a adquirir una tablet amb Android, la Icona Tab d’Acer. Com vaig fer quan vaig comprar l’iPad, l’he volgut posar en marxa just després de treure-la de la capsa però no s’ha encès. Abans de prémer el botó ja m’ha resultat incòmode que fos tan mal de fer treure la tablet de la funda de plàstic. Ho he aconseguit sense haver de rompre el plàstic però li ha faltat ben poc.

Com que no s’ha posat en marxa he hagut de llegir la guia ràpida, cosa que els macaires no estam acostumats a fer (els productes d’Apple solen venir sense instruccions). He hagut de rompre un plàstic i cercar el llibret d’instruccions en un idioma que entengués. Primera instrucció: abans de començar ha de carregar la tablet durant 8 hores com a mínim … 8 hores!

Res. Paciència. He tornat a rompre un plàstic, el del cable … Uep! N’hi ha dos? I lògicament el que necessitava era el segon. A l’iPad tot es fa amb el mateix cable. Venga! El vaig a connectar i … HDMI, USB, botonets, palanquetes, orificis per reiniciar, ranuretes per microSD … Ara! El connector de la corrent. A l’iPad només hi ha un connector.

D’aquestes coses jo en dic Apple-style. Els que no són macaires en diuen “coses sense importància” … idò si no tenen importància perquè no es fan bé.

La tablet s’està carregant mentre escric aquest post amb el meu iPad 🙂

Segur que la tablet funcionarà molt bé i li podré connectar moltes coses però això serà d’aquí a 7 hores i mitja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.