Continguts líquids

Avui ha començat, per darrera vegada, l’assignatura “Trastorns de Conducta i de Personalitat” (TCiP) dels estudis de Mestre d’Educació Especial. Enguany provarem algunes eines 2.0 … ja ho veurem!

El denominador comú de les tres eines que utilitzarem seran els “continguts líquids”. La idea és compartir continguts fàcils d’empassar i d’entendre sobre modificació de conducta amb tot el món.

En el bloc TMC300 trobareu exemples líquids d’aplicació de les tècniques de modificació de conducta (TMC) a la vida quotidiana. En el wikiTMC300 trobareu definicions líquides d’alteracions de conducta i de TMC elaborades per l’alumnat de l’assignatura. Finalment, si seguiu l’etiqueta #5165tcip al twitter, podreu veure el microblog d’aula on es comentaran conceptes, idees, anuncis, … sobre TCiP.

Tota aquesta informació és pública però, a més a més, la participació també és oberta. Ets ex-alumne/a? Mestre/a? T’interessen les TMC o els TCiP? Envia’m un correu i si vols participar te donaré accés com a autor/a. Òbviament, me reserv el dret a llevar-te l’accés quan vulgui. En qualsevol cas, el meu alumnat i jo agrairem qualsevol comentari que ens vulguis fer al bloc o al twitter.

Una resposta a «Continguts líquids»

 1. En relació a la secció del vostre bloc, “Definicions líquides sobre modificació
  de conducta”, penso que caldria afegir la paraula “rumiament”.
  ( Castellà: rumiación / Francès: rumination / Anglès: rumination)
  En l’apartat de Ciències de la Salut -Psiquiatria-, del “Termcat”, ” rumiament” es defineix com “persistència de continguts mentals molt carregats emocinalment i que tendeixen a ocupar l’activitat mental de l’individu”.
  Tot i que la definició és similar a la de la paraula “rumiació”, quan he intentat cercar
  aquesta darrera, en diferents diccionaris, com p. ex. el DIEC, no hi consta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.