Laboratori de Conducta i Sistemes Dinàmics

logo_labcsd

El labCSD – http://labcsd.info – uneix dos grups de recerca de la UIB: el de neurodinàmica i psicologia clínica i el de desenvolupament i psicopatologia. La feina que han realitzat aquests dos grups de recerca del Departament de Psicologia configura les tres potes del laboratori: el dolor crònic (avaluació psicofisiològica), la hiperactivitat (teràpia de conducta a la infància), i la por de volar (tractament assistit per ordinador dels trastorns d’ansietat). Les tres potes dins una bassa de teoria dels sistemes dinàmics.

Per ara, el labCSD, que és un projecte que me té molt engrescat, té un inici però encara no té un camí massa clar. En realitat podríem dir que el laboratori només té logo. Aquest logo però ja ha rebut la següent crítica del meu amic Tortella:

“Grafia de ressonància clarament tecnològica amb recuperació parcial d’estètica seixanta–setanta dels grans computadors. Blau UIB–mediterrani. Certa rigidesa, denotant fortalesa mamòria, a lab però amb les lletres sense acabar de tancar que connoten obertura mental, espiritual, tècnica… i el dinamisme de la S que ajunta conducta i dinàmic.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.