La roja

Ara juga “la roja”. Guanyen.

A les 20:15 he anat a comprar al supermercat del meu barri i les cues per pagar arribaven al fons de la botiga. He comprat una mica de fruita i a les 20:30 me disposava a fer cua per pagar. Però ja no hi havia ningú! Les camisetes de les caixeres, de vermell llampant amb un ESPAÑA ben gros, m’han recordat que el partit començava a aquella hora. Tothom devia haver pagat aviat per anar a veure la televisió. Què deuen haver costat les camisetes de les caixeres? La gent deu comprar més si les caixeres duen la camiseta roja? Perquè no posen els plàtans una mica més barats en lloc de comprar camisetes a les caixeres?

Què voleu que vos digui? Jo pens com en Rubén Rial. La ‘pasta’ que ens deu costar tot això! Potser, com vaig sentir l’altre dia per la ràdio, als mallorquins ens convendria més anar amb Alemanya. Si els alemanys estan contents vendran més a Mallorca i beuran més cervesa, guanyarem doblers. Però és per demés. Avui, quan comentava que cada jugador cobrarà 600.000,00 € si ‘la roja’ guanya el mundial, m’han fet callar. Sembla que tothom ho troba normal. Me sap greu però jo no li trob.

No som ‘futbolero’ i potser no ho puc entendre. No ho sé. Ha acabat el partit. Cada jugador acaba de guanyar 60.000,00€

Una resposta a «La roja»

  1. Jo hauria anat a cercar els plàtans a una botiga menys hostil. I després els regalaria als jugadors per a que se’ls fotessin pel cul.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.